Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Etan Inground Premium Gold Trampoline - Ø244 cm - Grijs - Rond - Extreem veilig Etan Inground Premium Gold Trampoline - Ø244 cm - Grijs - Rond - Extreem veilig Etan Inground Premium Gold Trampoline - Ø244 cm - Grijs - Rond - Extreem veilig Etan Inground Premium Gold Trampoline - Ø244 cm - Grijs - Rond - Extreem veilig Etan Inground Premium Gold Trampoline - Ø244 cm - Grijs - Rond - Extreem veilig Etan Inground Premium Gold Trampoline - Ø244 cm - Grijs - Rond - Extreem veilig

Etan Inground Premium Gold Trampoline - Ø244 cm - Grijs - Rond - Extreem veilig

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Etan Premium| Barcode: 8718226236333

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

- Inground trampoline set inclusief randkussen en springmat

- Hoge kwaliteit UV-bestendige Randkussen van 3 cm dik van extra sterke Duits PVC, voorzien van een extra flap/innersleeve, kinderen kunnen zich niet aan het stalen frame bezeren en bij de veren komen

- Unieke Diamond System voor ultiem springcomfort voor zowel kleine als grote kinderen en volwassenen

- Sterkst mogelijk veren omdat we als enige gebruik maken van staal dat zink bevat dat ook zorgt voor de beste flexibiliteit en het voorkomt roestvorming

- Deze inground trampoline graaft u makkelijk in en kinderen kunnen niet onder de trampoline komen

Trampoline set met een randkussen en springmat.

Met een Etan Premium Gold ingraaf trampoline kiest u voor hoge kwaliteit, extreme veiligheid en een heel veel plezier voor in uw tuin!

Deze inground trampoline graaft u makkelijk in, doordat u een komvormige kuil graaft. De trampoline plaatst u hier overheen en komt 20 cm boven de grond te zitten. Dit zorgt ervoor dat de lucht die zich onder de trampoline verzamelt bij het springen er makkelijk weg kan stromen. Dat is noodzakelijk om het springcomfort hoog te houden. Bovendien zorgt het ingraven er voor dat kinderen niet onder de trampoline kunnen komen.

Deze prachtige inground trampoline wordt in Europa geproduceerd met hoogwaardige duurzame materialen en daardoor bied deze trampoline je gegarandeerd jarenlang plezier. Als je eenmaal op een Etan Premium gesprongen hebt wil je niets anders meer, daar zijn wij van overtuigd.

De boven- én onderzijde van het groene randkussen is gemaakt van extra sterke Duits PVC. De dikke rand is bij de Gold versie voorzien van een extra flap/innersleeve die op de springmat ligt om ervoor te zorgen dat de kinderen in geen geval bij de veren kunnen tijdens het springen. Het randkussen heeft een dikte van wel 3 cm en is volledig gevuld met hoge kwaliteit foam. Dit zorgt ervoor dat het frame goed afgeschermd is en kinderen zich niet aan het stalen frame kunnen bezeren.

Naast veiligheid blinkt deze trampoline ook uit in springcomfort. De Etan Premium lijn bevat het unieke Diamond System. Door het Diamond System worden bij het springen niet alle veren gelijktijdig geactiveerd. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Grotere kinderen en volwassenen ervaren door het Diamond System ultiem springcomfort.

Voor de hoge kwaliteit conische veren is Etan de enige die gebruik maakt van staal dat zink bevat, dat ervoor zorgt dat onze trampolines de sterkst mogelijk veren hebben. In combinatie met het Diamond System springt iedereen makkelijk tot grote hoogtes op een Etan Premium trampoline.

Bij de Etan Premium inground lijn heeft u de keuze uit ronde en rechthoekige modellen in verschillende maten en de kleuren groen en antraciet grijs.

Eigenschappen

Vorm Rond
Diameter 244 cm
Aantal poten 0
Buiswanddikte frame 18 mm
Plaatsing trampoline In-ground
Type netsluiting Overlappende deur
Maximaal belastbaar tot 150 kg
Trampoline opties Exclusief veiligheidsnet
Dikte randkussen 3 mm
Breedte randkussen 340 mm
Kleur Grijs
Aantal veren 60
Lengte veren 180 mm
Merk Etan Premium
Materiaal Gegalvaniseerd staal
Gewicht 43 kg
Afmetingen verpakking 129 x 49 x 13 cm
Afmetingen product 244 x 244 x 20 cm
Artikelnummer IEPG08.G
Keurmerk TüV

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews