Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs

EXIT JumpArenA All-in 1 - Trampoline - 366 cm - Groen/Grijs

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: EXIT| Barcode: 8718469463428

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Dutch Toys Group is bij het ontwikkelen van deze trampoline niet over één nacht ijs gegaan en heeft haar ervaring aangewend om een uitstekende prijs/kwaliteitsproduct aan te bieden om hiermee haar producten voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Design

Een prachtige kwaliteitstrampoline die in geen enkele tuin misstaat! Met het gegalvaniseerde en zwart gepoedercoate frame, heeft deze trampoline een luxe uitstraling. Het bijzondere van de afdekrand is dat deze omkeerbaar is. Zo is er de keuze uit een fraaie groene afdekrand, of een chique grijze afdekrand die uw tuin een eigentijds karakter geeft. De glassfiberring houdt het veiligheidsnet altijd in zijn strakke vorm, het oog wil natuurlijk ook wat!

Kwaliteit

De trampoline is voorzien van een hoogwaardige, omkeerbare groen/grijze afdekrand met een dikte van maar liefst 30mm over de volle breedte van de afdekrand. Daarnaast bevat ieder segment van de padding afwateringsgaten zodat regenwater eenvoudig wordt afgevoerd en niet in de rand blijft zitten. Verder wordt extra veiligheid geboden door de schroefverbindingen in het frame. Hierdoor blijft het frame van de trampoline goed vastzitten als de trampoline wordt verplaatst. En tijdens het springen bewegen de framedelen niet en biedt de JumpArenA daardoor dus een 'stabiele' en 'stille' sprong. Doordat het frame gegalvaniseerd én gepoedercoat is, is deze trampoline dubbel beschermd en krijgt roest geen kans! Ook aan de springmat is veel aandacht besteed. Zo is het hoogwaardige materiaal van het merk Ten Cate, dat speciaal in de USA wordt ingekocht.

Comfort

De verbeterde dubbelconische veren zorgen voor optimaal springcomfort, door een hogere sprong en een zachtere landing. En, niet geheel onbelangrijk: de keuze van de veerlengte is gemaakt door een groep consumenten de trampoline te laten testen en zo hun voorkeur te laten uitspreken!

Veiligheid

Het veiligheidsnet biedt extra veiligheid. Door de unieke wijze van bevestigen, worden de veren van de trampoline door het net volledig afgeschermd. Gevaarlijke situaties worden hierdoor voorkomen. De palen van het veiligheidsnet worden omringd door een dikke laag schuim en het net wordt bevestigd aan vernieuwde verstevigde plastic doppen. Tevens is het veiligheidsnet voorzien van een kindvriendelijke en veilige ingang. Veiligheid in XXL uitvoering!

Compleet

Het EXIT JumpArenA All-in 1 pakket bevat tevens standaard een ladder en handige schoenenzak. Daarnaast is er nog een aantal bijpassende accessoires (Framenet, Afdekhoes, Ankerset) voor uw EXIT JumpArenA beschikbaar die de veiligheid en/of duurzaamheid van uw trampoline vergroten. Kortom, kwaliteit kan ook betaalbaar zijn! Dat bewijst deze EXIT JumpArenA trampoline.

Eigenschappen

Vorm Rond
Diameter 366 cm
Aantal poten 6
Buiswanddikte frame 1,8 mm
Plaatsing trampoline Op poten
Type netsluiting Overlappende deur
Maximaal belastbaar tot 120 kg
Trampoline opties Inclusief veiligheidsnet
Dikte randkussen 30 mm
Breedte randkussen 300 mm
Kleur Groen
Aantal veren 96
Lengte veren 17,7 mm
Merk EXIT
Materiaal Gegalvaniseerd staal
Gewicht 92 kg
Afmetingen product 366 x 366 x 269 cm
Artikelnummer 10.91.12.02
Keurmerk EN 71

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews